mercedes_sprinter_pegasuslogistics

Uluslararası Ekspres Minivan Taşımacılığı: Hızlı, Güvenilir ve Esnek Çözümler

Express Lojistik Hizmeti; Uluslararası ticaretin hızla büyüdüğü günümüzde, işlerinizi rekabetçi bir şekilde yürütebilmek için hızlı ve güvenilir lojistik çözümlerine ihtiyaç duyuyorsunuz. İşte tam da bu noktada Pegasus Logistics olarak devreye giriyoruz.

Kapıdan Kapıya (Door to door)

Yüklerinizi ekspres minivan ile kapıdan alıp adresinize tam zamanında teslim ediyoruz. Tüm gümrük ve diğer işlemleri biz sağlıyoruz.

Tam Zamanında

Avrupa ve Balkanların her noktasında ortalama 12-48 saat içerisinde yükünüzü teslim ediyoruz. Ekspres hizmetimizden yararlanın.

Ekspres Minivan Hizmeti Nedir?

1. Ekspres Minivan Nedir?

Ekspres minivan hizmeti, acil taşıma ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış özel minivanlarla yapılan hızlı ve güvenilir taşımacılığı ifade eder. Küçük ve orta boyutlu yüklerin en kısa sürede hedefe ulaştırılmasını sağlar.

2. Ne Kadar Hızlı?

Uluslararası ekspres minivan taşımacılığı, yüklerinizi belirttiğiniz adresden alıp, hedef noktaya en kısa sürede teslim etmek üzere optimize edilmiştir. Teslimat süresi taşınacak mesafeye ve lojistik koşullara göre değişebilir, genellikle Balkanlar 12-18 saat Avrupa ülkelerineyse 24-36 saatte teslimat gerçekleştiriyoruz.

3. Hangi Tür Yükler Ekspres Minivan ile Taşınabilir?

Ekspres minivan hizmeti, geniş bir yelpazede yüklerin taşınmasını destekler. Tıbbi ürünler, yanıcı maddeler, soğuk gereksinimli yükler, yedek parçalar, örnek ürünler, ev eşyaları, sıvı yükler, değerli eşyalar ve daha fazlası bu hizmetle taşınabilir. Esneklik sayesinde farklı sektörlerden çeşitli yüklerinizi hızla taşıyabiliriz.

4. Hangi Ülkelere Faaliyet Veriyorsunuz?

Avrupa ve Balkan ülkelerinin tamamına hizmet vermekteyiz;

Avrupa'daki Ülkeler: Almanya, Andorra, Arnavutluk, Avusturya, Belçika, Beyaz Rusya (Belarus), Bosna-Hersek, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere (Birleşik Krallık), İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Karadağ, Kosova, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Makedonya, Malta, Moldova, Monako, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, San Marino, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Ukrayna, Vatikan.

Balkanlar'daki Ülkeler: Arnavutluk, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Karadağ, Kosova, Kuzey Makedonya, Sırbistan.

Bu geniş coğrafi kapsamımızla, müşterilerimize sınırları aşan hızlı ve güvenilir taşıma hizmetleri sunmaktan memnuniyet duyarız.

Hızlı, Güvenilir ve Esnek Ekspres Minivan Taşımacılığı İle İşinizin Geleceğini Şekillendirin